Gisteren uitgenodigd voor een Korean BBQ. Ieder tafeltje krijgt zijn eigen koolvuurtje en heeft zijn eigen afzuigsysteem.
Het heeft me bijzonder lekker gesmaakt. De Kobe beef was uiteraard super. Ik hoorde dat Kobe eigenlijk puur een bekende brand is en zeker niet het beste of duurste stukje vlees hier in Japan. Ik vond in de NYT een interessant artikel
Naast de beef werd er ook geserveerd: Lever, dunne darm, dikke darm, wang (nee geen chinees, maar de wang van een koe of hoe moet je dat anders noemen).
De japanse gastheer speelde met smaak de lever zelfs rauw binnen. Ik heb het geprobeerd maar opgegeven...
woensdag 18 juni 2008
Korean BBQ
op 10:21
Labels: dinner, kobe beef, korean bbq, tokyo
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
2 opmerkingen:
mmm. iedere tafel zijn eigen afzuigsysteem...ik denk niet dat dit soort restaurants door onze Business Conduct Guidelines passeert!
vandaar dat ik gisteren nog eens een koreaans bbqtje gedaan heb in osaka...
Een reactie posten